EL: Zvezda prvi put kompletna!

Dejan Radonjić moći će prvi put ove sezone da računa na sve svoje igrače.

Košarka 18.04.2016 | 15:40
EL: Zvezda prvi put kompletna!

Marko Gudurić sigurno će igrati protiv CSKA.

Bek Crvene zvezde Telekom preskočio je prethodne tri utakmice svog tima zbog bolesti, iz Beograda pratio moskovske mečeve preko TV ekrana, a u subotu se ponovo priključio saigračima.

Njegovim povratkom u tim, trener Dejan Radonjić došao je u situaciju u kakvoj ove sezone nije bio - da može da računa na sve igrače.

"Dobro zapažanje. Bilo je različitih sastava od početka ove sezone. Ništa novo za nas...", konstatovao je trener crveno-belih na konferenciji za medije uoči trećeg duela Zvezde i CSKA u Top 8 fazi Evrolige (ponedeljak, 20.45).

"Gudurić se vraća, ali pauza je iza njega i to nemala, koja ga je iscrpela. Biće sa nama ali nije u statusu da će biti na nivou koji je prikazivao ove sezone, posebno u Evroligi. Ipak, verujem da možemo da izađemo na parket i da pokušamo da odigramo još jedan dobar meč".

Nedavno se u tim vratio i kapiten Luka Mitrović.

"Svi smo zadovoljni zbog toga. Kao i kod Gudurića, i kod Luke važi da treba biti strpljiv. Uz punu podršku svih, da se do kraja, sa svih aspekata, vrati u ono što priželjkujemo, jer je to mlad igrač, pred kojim je mnogo godina igranja".

Radonjić je, ipak, upozorio da ne treba stavljati pritisak na oporavljenog Gudurića.

"Od Gudurića je nemoguće očekivati da bude ono što smo navikli da od njega gledamo. Biću dosadan pa ću opet to ponoviti, jer se kod nas sve brzo zaboravlja", zaključio je Zvezdin trener.

Komentari / 0

Ostavite komentar