Анализа - Звездин тим за 151. Дерби: Колико може Рендулић? Делије се моле за Грујића!

У случају да фудбалер Ливерпула не буде спреман за највише напоре његово место ће заузети Срђан Плавшић.

Фудбал 16.04.2016 | 14:40
Анализа - Звездин тим за 151. Дерби: Колико може Рендулић? Делије се моле за Грујића!

Црвена звезда ће покушати да овери шампионску титулу са новим штоперским тандемом. Оно што се могло наслутити још после утакмице у Чачку требало би сутра у Љутице Богдана да добије потврду. Шансу да оплемени играчку епизоду у Црвеној звезди добиће некадашњи штопер Чукаричког Зоран Рендулић.

Доведен као велико појачање после европског краха у дуелима са Каиратом и серије повреда Рендулић је запао у други план... Ипак, због повреде Сава Павићевића и неколико слабих партија Едсона, поново ће добири прилику на великој сцени.

Посао у Чачку је одрадио врло коректно, тако да актуелни стручни штаб Црвене звезде верује да ће заједно са капитеном Луковићем донети стабилност Звездиној последњој линији. Рендулићеви адути су искуство, као и чињеница да је много пута током каријере војевао са Партизаном.

Навијачи Црвене звезде ће до почетка меча гледати у небо и молити се за здравље Марка Грујића. Фудбалер Ливерпула је тек ове седмице почео да тренира пуним интензитетом, мада и даље осећа последице повреде глутеуса. Његова жеља није спорна, тим пре што ће му у овом мандату ово бити последњи вечити дерби. Међутим, одлука о судбини Марка Грујића биће донета неколико сати пре почетка дуела. У случају Грујићевог изостанка спреман је Срђан Плавшић.

Остатак поставе Црвене звезде може да се окарактерише једном речју – очекивано. Поред поменутог Рендулића последњу линију чиниће Луковић, Ибањез и Петковић који ће имати деликатан задатак да заустави Немању Михајловића.

На крилима ће прилику добити Срнић и Катаији, док ће Доналд и Ле Талек заузети своја места у срцу маневра. У нападу је неприкосновени Вијеира.

Коментари / 0

Оставите коментар