Видић обилази Европу - жели на клупу што прије!

Немања Видић, најбољи српски дефанзивац у историји, планира да посети поједине тренере и клубове по Европи како би што спремнији започео тренерску каријеру.

Фудбал 10.04.2016 | 16:40
Видић обилази Европу - жели на клупу што прије!

"Надам се да ми леђа неће правити проблем када седим на клупи (смех). Имам амбицију да будем тренер и спремам се годинама за то. Жеља ми је да ускоро посетим врхунске клубове и тренере и што више научим, а потом и кренем нову каријеру", рекао је Видић за званични сајт Манчестер Јунајтеда.

Други странац капитен у историји Јунајтеда је у фебруару изненада објавио да престаје са активним играњем фудбала у 34. години, истакавши га је спречила управо споменута повреда леђа.

"Одлуку нисам донео изненада, већ због великог броја повреда. Због тога сам и напустио Манчестер Јунајтед јер сам осетио да нисам више на потребном нивоу, на који сам навикао. Одлука није била лака", закључила је "Стена из Ужица", тренутно запослена у Јунајтеду као амбасадор клуба у Кини.

Видић је осам година провео на Олд Трафорду, где је освојио пет титула Премијер лиге и Лигу шампиона, али и стекао статус капитена, улогу коју му је дао један од највећих менаџера у историји – сер Алекс Фергусон.

Коментари / 0

Оставите коментар