Лијанко преломио: Збогом, Србијо!

Штопер Сао Паула прихватио да наступа за младу репрезентацију Бразила!

Фудбал 10.04.2016 | 15:20
Лијанко преломио: Збогом, Србијо!

Три званичне утакмице и једна пријатељска у дресу омладинске селекеције Србије биле су довољне младом Бразилцу нашег порекла Лијанку Војновићу да се предомисли и врати у национални тим Кариока.

Штопер Сао Паула није импресионирао током недавног боравка у Србији, где је са селекцијом до 19 година елиминисан у квалификацијама за Европско првенство за омладинце у групи са Француском, Данском и Црном Гором, а одмах након повратка у Бразил, стизале су информације да жели да се врати у њихов национални тим до 20 година.

Данас је Лијанко дефинитивно преломио и на социјалним мрежама рекао збогом Србији.

„Не постоје лаки циљеви. Стрми су путеви који воде до успеха. У сваком послу који радите морате да будете професионални, јаки и упорни како би сте успели. Желим да кренем даље, да пробам нешто ново, а знам и да је Бог свуда присутан. Бог је свуда око мене, а знам да ће и убудуће бити уз мене. Бразиле, ево ме, враћам ти се, а и наш Сао Пауло имаће још једног репрезентативца“, поручио је помало филозофски Лијанко Војновић.

Дакле, после четири наступа у дресу Орлова, у којима је наш тим са њим на терену забележио победу, реми и два пораза, Лијанко се опростио од Србије, а општи утисак многих који су га гледали у тим мечевима је да није толики потенцијал колико се претпостављало у почетку.

Ипак, да ли је и колико српски фудбал изгубио одласком Лијанка Војиновића под заставу Бразила показаће време...

Коментари / 0

Оставите коментар