Крај сезоне! Може ли Лазар Марковић да се врати?!

Клоп хоће да ризикује, али лекари морају да открију о чему је реч... Србин се вратио у Ливерпул, али је ситуација око његове повреде обавијена велом тајне. Шта се дешава са некадашњим чудом од детета из Партизана?

Фудбал 09.04.2016 | 16:40
Крај сезоне! Може ли Лазар Марковић да се врати?!

Срећо, има ли те? Вероватно се пита Лазар Марковић док гледа фудбал на ТВ пријемнику. Малери никако да заобиђу српског репрезентативца... Најновија лоша вест гласи да је завршио сезону! Просто невероватно како уздравље неће да послужи момка којем се предвиђала велика будућност у Ливерпулу...

Турски дневник Фанатик трвди да је повреда бутног мишиућа озбиљнија него што се мислило и да опоравак уопште не иде по плану због чега се попуалрни Маркец највероватније неће враћати на терен до краја сезоне. Цела та ситуација око повреда је обавијен велом тајне и нико не зна како да помогне једном од најбржих фудбалера Европе.

Марковић је последњи меч одиграо 5. фебруара против Анталије после којег га је повреда одвојила од терена. Претпостављало се да ће паузирати неколико недеља, али се испоставило да је ситуација далеко озбиљнија. Марковић се вратио у Ливерпул где тренутно ради на процесу рехабилитације у тренинг центру у Мелвуду. Путовао је и у Португалију где је био на прегледу код лекарског тима Порта специјализавног за његову врсту повреде, али бољитка нема. Ове сезоне је већ пропустио 20 утакмица Фенербахчеа због разних повреда.

Упркос константним проблемима са повредама, Јирген Клоп је спреман на ризик и жели да следеће сезоне пружи у Ливерпулу нову шансу српском репрезентативцу.

„Повређен је и вратио се код нас. Али он тренутно није потпуно наш играч и мораће да се се врати у Фенербахче. Док је још овде, попричаћемо о неким стварима и његовој будућности. Пре почетка сезоне ћу му рећи: 'Добродошао, сада је све на теби'. Тако ствари функционишу у фудбалу. Имаћемо дуге припреме и ако жели да се врати у Ливерпул до 2. јула, добродошао је“, рекао је Клоп.

Коментари / 0

Оставите коментар