Kraj sezone! Može li Lazar Marković da se vrati?!

Klop hoće da rizikuje, ali lekari moraju da otkriju o čemu je reč... Srbin se vratio u Liverpul, ali je situacija oko njegove povrede obavijena velom tajne. Šta se dešava sa nekadašnjim čudom od deteta iz Partizana?

Fudbal 09.04.2016 | 16:40
Kraj sezone! Može li Lazar Marković da se vrati?!

Srećo, ima li te? Verovatno se pita Lazar Marković dok gleda fudbal na TV prijemniku. Maleri nikako da zaobiđu srpskog reprezentativca... Najnovija loša vest glasi da je završio sezonu! Prosto neverovatno kako uzdravlje neće da posluži momka kojem se predviđala velika budućnost u Liverpulu...

Turski dnevnik Fanatik trvdi da je povreda butnog mišiuća ozbiljnija nego što se mislilo i da oporavak uopšte ne ide po planu zbog čega se popualrni Markec najverovatnije neće vraćati na teren do kraja sezone. Cela ta situacija oko povreda je obavijen velom tajne i niko ne zna kako da pomogne jednom od najbržih fudbalera Evrope.

Marković je poslednji meč odigrao 5. februara protiv Antalije posle kojeg ga je povreda odvojila od terena. Pretpostavljalo se da će pauzirati nekoliko nedelja, ali se ispostavilo da je situacija daleko ozbiljnija. Marković se vratio u Liverpul gde trenutno radi na procesu rehabilitacije u trening centru u Melvudu. Putovao je i u Portugaliju gde je bio na pregledu kod lekarskog tima Porta specijalizavnog za njegovu vrstu povrede, ali boljitka nema. Ove sezone je već propustio 20 utakmica Fenerbahčea zbog raznih povreda.

Uprkos konstantnim problemima sa povredama, Jirgen Klop je spreman na rizik i želi da sledeće sezone pruži u Liverpulu novu šansu srpskom reprezentativcu.

„Povređen je i vratio se kod nas. Ali on trenutno nije potpuno naš igrač i moraće da se se vrati u Fenerbahče. Dok je još ovde, popričaćemo o nekim stvarima i njegovoj budućnosti. Pre početka sezone ću mu reći: 'Dobrodošao, sada je sve na tebi'. Tako stvari funkcionišu u fudbalu. Imaćemo duge pripreme i ako želi da se vrati u Liverpul do 2. jula, dobrodošao je“, rekao je Klop.

Komentari / 0

Ostavite komentar