Полиција (не) долази по Вујошевића?!

Тренер Лиможа мора да се појави сутра на суђењу, јер налог за привођење није повучен, а захтев за одлагање рочишта није прихваћен!

Кошарка 07.04.2016 | 21:45
Полиција (не) долази по Вујошевића?!

Душку Вујошевићу суд је наложио да се појави на рочишту које је заказано за сутра, а по тужби Црвене звезде са Малог Калемегдана и Црвене звезде из Стјепана Супанца.

Оправдано одсутан Вујошевић, који у Француској води Лимож, преко адвоката је покушао да издејствује одлагање рочишта, али суд је то глатко одбио.

Да ли ће полиција сутра ујутро доћи на врата стана Душка Вујошевића?

"Тражили смо одлагање рочишта за јун, када ће се Вујошевић вратити из Француске за Србију, али судија то није прихватио инсистирајући да се приведе 8. априла. Вујошевић је усред посла у Француској и ни теоријски не може да се појави на суду. Све је помало чудно, а захтев за привођење није повучен. Остаје да сачекамо да видимо да ли ће се одлука, ипак, спровести", пренео је "Спорт" речи Вујошевићевог адвоката Илије Дражића.

Заступник трофејног тренера објашњава да не постоји основ за привођење Вујошевића.

"То је супротно прописима. Уколико се осумњичени не појави на рочишту за помирење једина последица може бити заказивање главног претреса, а никако привођење. Тако је у складу са Законом о кривичном поступку", објаснио је адвокат Дражић.

Коментари / 0

Оставите коментар