Policija (ne) dolazi po Vujoševića?!

Trener Limoža mora da se pojavi sutra na suđenju, jer nalog za privođenje nije povučen, a zahtev za odlaganje ročišta nije prihvaćen!

Košarka 07.04.2016 | 21:45
Policija (ne) dolazi po Vujoševića?!

Dušku Vujoševiću sud je naložio da se pojavi na ročištu koje je zakazano za sutra, a po tužbi Crvene zvezde sa Malog Kalemegdana i Crvene zvezde iz Stjepana Supanca.

Opravdano odsutan Vujošević, koji u Francuskoj vodi Limož, preko advokata je pokušao da izdejstvuje odlaganje ročišta, ali sud je to glatko odbio.

Da li će policija sutra ujutro doći na vrata stana Duška Vujoševića?

"Tražili smo odlaganje ročišta za jun, kada će se Vujošević vratiti iz Francuske za Srbiju, ali sudija to nije prihvatio insistirajući da se privede 8. aprila. Vujošević je usred posla u Francuskoj i ni teorijski ne može da se pojavi na sudu. Sve je pomalo čudno, a zahtev za privođenje nije povučen. Ostaje da sačekamo da vidimo da li će se odluka, ipak, sprovesti", preneo je "Sport" reči Vujoševićevog advokata Ilije Dražića.

Zastupnik trofejnog trenera objašnjava da ne postoji osnov za privođenje Vujoševića.

"To je suprotno propisima. Ukoliko se osumnjičeni ne pojavi na ročištu za pomirenje jedina posledica može biti zakazivanje glavnog pretresa, a nikako privođenje. Tako je u skladu sa Zakonom o krivičnom postupku", objasnio je advokat Dražić.

Komentari / 0

Ostavite komentar