Видео: Пресмијешно! Шта је Златан радио Гатузу у Милану?!

Чак ни Гатузо није изашао на крај са Ибром... Капитен Пари Сен Жермена Тијаго Силва открио је занимљиву причу о сукобу Златана Ибрахимовића и Ђенара Гатуза док су сви бранили боје Милана.

Фудбал 09.04.2016 | 20:40
Видео: Пресмијешно! Шта је Златан радио Гатузу у Милану?!

Оно кад Ибрахимовић убаци Гатуза наглавачке у канту за смеће! Откривена анегдота због које се Миланова свлачионица седам дана смејала! 

Ђенаро Гатузо. На сам помен његовог имена замислите намргођеног питбула са којим нема шале. То је последњи тип особе с којом бисте се зезали на њен рачун. Али ако сте којим случајем Златан Ибрахимовић онда вам је и тај Гатузо мета за збијање шала. О томе говори и једна од најзанимљивијих ангедота из свлачионице Милана када је овај клуб још имао моћне играче и тим.

Тачан датум није познат, али је тајну из свлачионице први пут у јавности открио Тијаго Силва који је био саиграч са Гатузом и Ибрахимовићем у Милану. Тако да је у питању период од 2010. до 2012. године. Тијаго Силва се присетио комичног догађаја у разговору за немачку телевизију Скај.

“Јунак приче је Златан Ибрахимовић. Једног дана, на тренингу, Гатузо је од почетка до краја стално задиркивао Златана и нервирао га. Цело јутро је Златан био мета његових шала. Провоцирао га је, али Ибра је само ћутао. Заправо, смишљао је освету која ће уследити врло брзо. После тренинга смо отишли у свлачионицу, а њих двојица су седели један до другог. Златан је био миран, а онда… Муњевито је зграбио Гатуза, окренуо га наглавачке и убацио га у канту за смеће која је стајала поред. Јадни Гатузо није могао да се извуче неколико секунди, само је махао ногама. У свлачионици је настала тотална лудница, почели смо да вриштимо од смеха док је Ђенаро покушавао да се избави. Кунем вам се, седам дана нисам могао да престанем да се смејем”, рекао је Тијаго Силва у интервјуу за немачку телевизију.

Немци су одмах направили и шаљиву анимацију поменуте анегдоте у којој 195 центиметара високи Ибрахимовић убацује у корпу за смеће Гатуза који је нижи скоро 20 центиметара.