Миха гура, Галијани вага: Андрија ЈЕСТЕ појачање за Милан!

Ако остане на клупи Росонера, српски стручњак прихвата на себе ризик довођења Партизановог фудбалера!

Фудбал 09.04.2016 | 16:00
Миха гура, Галијани вага: Андрија ЈЕСТЕ појачање за Милан!

Италијани опет о Милану и Андрији Живковићу. Медији на Апенинима све више подгревају причу о доласку Партизановог најбољег играча на Сан Сиро.

После прве приче да су менаџери предвођени Пинијем Захавијем понудили Андрију славном италијанском клубу, сада су испливале информације да је заговорник трансфера и Синиша Михајловић. Наравно, под условом да остане на клупи наредне сезоне и те одради другу годину из уговора са Росонерима.

Према сазнајима италијанских медија, Михајловић је пренео Галијанијиу и управи клуба став у којем својим именом гарантује да ће Живковић бити велико појачање за рсоонере. Милан не може да јури скупоцена појачања попут Анвара Ел Газија јер је прошлог члета уложио близу 100.000.000 евра у појачања и опет извисио за Лигу шампиона, па ће Берлускони морати да из свог џепа крпи рупе у буџету. Зато Живковић изгледа као идеална опција. Истиче му уговор са Партизаном и Росонери неће морати да плаћају обештећење, па би једини трошак била Андријина плата и бонус за потпис уговора. То неће бити мали трошак с обзиром да је млади Србин већ понуђен бројним клунбовима међу којима су и финансијски моћнији од Милана.

Међутим, Миланов адут у преговорима је фудбалско име и презиме Синише Михајловића који је гарант да ће Росонери имати повлашћен статус у преговорима са Живковићем и његовим менаџерима. Партизанов играч је управо за време Михајловићевог селекторског мандата постао најмлађи дебитант у историји Србије и од тада има добар однос са Михом. Тренер Милана је спреман да поптише ризик са младим фудбалером и буде гарант да ће Андрија бити право појачање за Милан. Само још да Галијани пресече...

Коментари / 0

Оставите коментар