Miha gura, Galijani vaga: Andrija JESTE pojačanje za Milan!

Ako ostane na klupi Rosonera, srpski stručnjak prihvata na sebe rizik dovođenja Partizanovog fudbalera!

Fudbal 09.04.2016 | 16:00
Miha gura, Galijani vaga: Andrija JESTE pojačanje za Milan!

Italijani opet o Milanu i Andriji Živkoviću. Mediji na Apeninima sve više podgrevaju priču o dolasku Partizanovog najboljeg igrača na San Siro.

Posle prve priče da su menadžeri predvođeni Pinijem Zahavijem ponudili Andriju slavnom italijanskom klubu, sada su isplivale informacije da je zagovornik transfera i Siniša Mihajlović. Naravno, pod uslovom da ostane na klupi naredne sezone i te odradi drugu godinu iz ugovora sa Rosonerima.

Prema saznajima italijanskih medija, Mihajlović je preneo Galijanijiu i upravi kluba stav u kojem svojim imenom garantuje da će Živković biti veliko pojačanje za rsoonere. Milan ne može da juri skupocena pojačanja poput Anvara El Gazija jer je prošlog čleta uložio blizu 100.000.000 evra u pojačanja i opet izvisio za Ligu šampiona, pa će Berluskoni morati da iz svog džepa krpi rupe u budžetu. Zato Živković izgleda kao idealna opcija. Ističe mu ugovor sa Partizanom i Rosoneri neće morati da plaćaju obeštećenje, pa bi jedini trošak bila Andrijina plata i bonus za potpis ugovora. To neće biti mali trošak s obzirom da je mladi Srbin već ponuđen brojnim klunbovima među kojima su i finansijski moćniji od Milana.

Međutim, Milanov adut u pregovorima je fudbalsko ime i prezime Siniše Mihajlovića koji je garant da će Rosoneri imati povlašćen status u pregovorima sa Živkovićem i njegovim menadžerima. Partizanov igrač je upravo za vreme Mihajlovićevog selektorskog mandata postao najmlađi debitant u istoriji Srbije i od tada ima dobar odnos sa Mihom. Trener Milana je spreman da poptiše rizik sa mladim fudbalerom i bude garant da će Andrija biti pravo pojačanje za Milan. Samo još da Galijani preseče...

Komentari / 0

Ostavite komentar