Тадић напушта Саутемптон! Незадовољан је тренером…!

После повлачења из репрезентације Србије, офанзивни везиста хоће да мења и клуб!

Фудбал 07.04.2016 | 17:20
Тадић напушта Саутемптон! Незадовољан је тренером…!

Душан Тадић је недавно саопштио да неће играти за репрезентацију Србије док је селектор Радован Ћурчић, а намерио је и да промени клуб због тренера. Према писању острвских медија, Тадић је незадовољан третманом код Роналда Кумана и жели да наредног лета промени клуб и напусти Саутемптон.

После успешне дебитнатске сезоне прошле године када је уписао четири гола и седам асистенција, Тадић се мучи у актуелној сезони. Одиграо је 21 меч у Премијер лиги у актуелном шампионату, али ниједном није на терену провео свих 90 минута. Куман га је чак 15 пута извадио из игре пре 90. минута, док је шест пута ушао у игру са клупе за резервне играче. Тадићу се не свиђа такав статус код холандског стручњака, а кап која је прелила чашу је био дуел против Ливерпула пре две недеље. Тренер је на полувремену тражио од Тадића да промени страну и пређе не на десну уместо стандардне леве. Србин је то одбио и Куман га је заменио на полувремену.

Међутим, Тадић није једини који има проблем са Куманом. Добри резултати Саутемптона и пласман на седмо место су замаскирали проблеме које Холанђанин има у свлачионици јер су поред Тадића његовим методама незадовољни Садио Мане и Џејмс Вард Проуз који такође желе да промене средину наредног лета.

Коментари / 0

Оставите коментар