Tadić napušta Sautempton! Nezadovoljan je trenerom…!

Posle povlačenja iz reprezentacije Srbije, ofanzivni vezista hoće da menja i klub!

Fudbal 07.04.2016 | 17:20
Tadić napušta Sautempton! Nezadovoljan je trenerom…!

Dušan Tadić je nedavno saopštio da neće igrati za reprezentaciju Srbije dok je selektor Radovan Ćurčić, a namerio je i da promeni klub zbog trenera. Prema pisanju ostrvskih medija, Tadić je nezadovoljan tretmanom kod Ronalda Kumana i želi da narednog leta promeni klub i napusti Sautempton.

Posle uspešne debitnatske sezone prošle godine kada je upisao četiri gola i sedam asistencija, Tadić se muči u aktuelnoj sezoni. Odigrao je 21 meč u Premijer ligi u aktuelnom šampionatu, ali nijednom nije na terenu proveo svih 90 minuta. Kuman ga je čak 15 puta izvadio iz igre pre 90. minuta, dok je šest puta ušao u igru sa klupe za rezervne igrače. Tadiću se ne sviđa takav status kod holandskog stručnjaka, a kap koja je prelila čašu je bio duel protiv Liverpula pre dve nedelje. Trener je na poluvremenu tražio od Tadića da promeni stranu i pređe ne na desnu umesto standardne leve. Srbin je to odbio i Kuman ga je zamenio na poluvremenu.

Međutim, Tadić nije jedini koji ima problem sa Kumanom. Dobri rezultati Sautemptona i plasman na sedmo mesto su zamaskirali probleme koje Holanđanin ima u svlačionici jer su pored Tadića njegovim metodama nezadovoljni Sadio Mane i Džejms Vard Prouz koji takođe žele da promene sredinu narednog leta.

Komentari / 0

Ostavite komentar