Мијатовић о данима у Валенсији...

Био је то невиђен притисак, живео сам са два телохранитеља! "Када сам дошао на представљање, новинари су ме питали коју позицију играм", истакао је бивши репрезентативац Југославије.

Фудбал 18.03.2016 | 23:00
Мијатовић о данима у Валенсији...

Последња сезона у дресу Валенсије (1995/1996). Предраг Мијатовић је никада неће заборавити, посебно њен крај. Постизао је голове констатно на страни, ретко на Местаљи. Разлог - енорман притисак навијача. Он је то открио у разговору за један локални сајт у Валенсији, а истакао је да је у то време живео са два телохранитеља.

"Притисак који сам трпео на Местаљи био је невиђен. Због љубави коју су навијачи осећали према мени, осећали су се издано због мојих партија. Чак и на тренингу људи су били бесни на мене. С разлогом. Сада то разумем, тада нисам. Нисам знао како да се носим са тим, био сам млад и неискусан. Могао сам много боље. Морао сам да живим са два телохранитеља", истакао је Мијатовић.

Он је додао да је у дресу Партизана одиграо јако лош меч када су га гледали скаути Валенсије, а да на представљању у Шпанији новинари нису знали ни на којој позицију игра.

"Председник клуба Артуро Тузон дошао је у Београд да ме гледа. Из клуба ми је речено да су дошли људи из Валенсије због мене, због потписа. Одиграо сам једну од својих најлошијих утакмица", присетио се Мијатовић, а потом наставио.

"Када сам дошао у клуб људи су се питали ко сам. На првој конференцији за новинаре они нису знали коју позицију играм. Помислио сам - како ћу успети овде? Ипак, Валенсија је као прва љубав, никада се не заборавља", истакао је Мијатовић.

У тој сезони Мијатовић је постигао 28 голова што га је препоручило Реал Мадриду. Остало је историја...

Коментари / 0

Оставите коментар