Видео: Хаос у Тузли, туча хулигана, Јешић-четник, Аркан и "зец"!

На "Тушњу" - лудница! "Фукаре" и "Хорде зла" тукле су се на стази, полиција приредила "топлог зеца" за госте, нашем тренеру Јешић псована "мајка четничка", помињан и Аркан. "Нека сте дошли", чуло се на крају.

Фудбал 09.03.2016 | 23:00
Видео: Хаос у Тузли, туча хулигана, Јешић-четник, Аркан и "зец"!

Легендарни фудбалер и бивши тренер Партизана, сада шеф стручног штаба Сарајева, Миодраг Јешић, дочекан је данас на "Тушњу" у Тузли жестоким увредама.

Тузлаци су Јешићу, када се појавио на атлетској стази пред почетак првог меча четвртфинала Купа БиХ "****** мајку четничку", помињали Жељка Ражнатовића Аркана и поручивали да се врати у Србију, на шта је он остао миран, вероватно навикнут на сличне увреде у другим градовима Федерације.

Ипак, био је то само увод у бурну утакмицу, масовну тучу навијача Слободе и Сарајева, који популарно себе називају "Фукарама" односно "Хордама зла", а све је завршено умало тучом двојице високих функционера два клуба, председника домаћих, Азмира Хусића и генералног директора гостију, Дина Селимовића.

У једном тренутку, чак, чује се како Хусић виче према Селимовићу да му је "још у Сарајеву обећао 10.000 марака за премије".

До озбиљног физичког контакта измежу Хусића и Селимовића није дошло, али на полувремену утакмице јесте дошло до масовке на атлетској стази између две зараћене групе хулигана, тако да су реаговали и специјалци, и редари (који су и сами прихватили да се лемају), па је одлучено да "Хорде зла" буду послате назад у Сарајево пре краја утакмице.

Домаћа публика са одушевљењем пратила је како Сарајлије пролазе кроз "врућег зеца" (за оне који не знају, то је сленг за шпалир који формира полиција и кроз који мора да се прође уз обавезан пендрек по глави, бубрезима или коленима).

"Нека сте ви нама дошли", могло је да се чује са трибина "Тушња", док су гости праћени кућама.

Слобода је имала 2:0, пре него што је у 85. минуту арбитар досудио – домаћини сматрају – непостојећи једанаестерац, из којег је Сарајево смањило на коначних 2:1, после чега ће бордо тиму бити довољан и гол у реваншу са црно-црвенима за полуфинале Купа.

Управо због тог пенала, али и великог броја жутих картона за играче Слободе, новинари из тузланског кантона окомили су се на Јешића после утакмице, прилично пристрасно и тенденциозно постављајући питања, на шта им он није остао дужан.

Најратоборнијем поручио је да с њим нема шта да прича, осталима да буду спортски новинари, а не локалпатриоте, док је на крају поручио да су игачи Слободе грубом игром заслужили и више од осам жутих картона.

Хронолошки смо поређали снимке које су забележиле колеге са портала "Тузлански" и "Радио Сарајево", па погледајте како је то све изгледало на "Тушњу".

Када је Премијер лига БиХ у питању, Слобода је прва са 44 бода, Зрињски други са 43, Сарајево и Радник из Бијељине имају 38, Широки 36, Жељезничар 34, итд.

РЕЗУЛТАТИ:

Раднички Лукавац – Радник Бијељина 0:2 (0:1)
/Срећковић 38, Обрадовић 86/

Слобода – Сарајево 2:1 (1:0)
/Крпић 26, Зеба 54 – Окић пен 85/

Широки Бријег – Младост Добој 3:1 (1:0)
/Иванковић пен 36, 88, Крстановић 90 – Кобилица 73/

Борац Бањалука – Жељезничар 0:2

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Питар

10.03.2016 09:08

Браво Јеса, све си им објаснио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОО7

10.03.2016 12:02

Тплико о заједничком суживоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

10.03.2016 13:07

@007 ако ти су хулигани мјера и путоказ за заједницки зивот градјана БиХ онда стварно Лаку Ноц Филозофа !!!

ОДГОВОРИТЕ