Видео: Тотија одушевили навијачи Реала, дочекавши га овацијама!

Господску публику Мадрид има - овације Принцу Рима! Франческо Тоти стао уз бок Дел Пјеру, Пирлу, Роналдињу и Месију! Франческо Тоти није скривао одушевљење пријемом на који је наишао на стадиону Реала, у финишу меча у коме је са Ромом испао из Лиге шампиона.

Фудбал 09.03.2016 | 21:15
Видео: Тотија одушевили навијачи Реала, дочекавши га овацијама!

Браво, браво, браво. По сто пута - браво!

И за Франческа Тотија, али и за публику у Мадриду која је, још једном, показала да зна да цени праве вредности. Навијачи Реала уклазали су велику част легендарном капитену Роме, пред крај реванш сусрета осмине финала Луге шампиона.

У 74. минуту, кад је Лучано Спалети решио да, коначно, 40-годишњег Тотија уведе у игру уместо Стефана Ел Шаравија, сви на стадииону Сантјаго Бернабеу поскочили су са својих седишта и овацијама поздравили Принца Рима. Можда због тога што је у том тренутку све већ било решено (2:0 за Реал), мада пре ће бити због тога што знају да цене уметнике.

Уосталом, такву част - да аплуадуира противничком играчу - мадридска публика показала је својевремено још двема легендама италијанског фудбала, Алесандру Дел Пјеру и Андреи Пирлу, али и љутим ривалима из Барселоне, Роналдињу и Лионелу Месију.

"Ово су дивне успомене. Оваква захвалност на овом феноменалном стадиону значи да сам дао нешто фудбалу. Једино што жалим је то што никада нисам играо за Реал", рекао је Тоти.

"Принц Рима" је ушао у игру у завршници, када је Реал већ водио са 2:0 и укупним резултатом 4:0 грабио ка четвртфиналу, а приликом измене навијачи Мадриђана су га дочекали гласним аплаузима.

"Емоције су ми тада прорадиле. Како и не би, биће ово једно фантастично сећање. Та њихова захвалност, на једном нестварном стадиону, значи да сам ипак нешто оставио фудбалу", рекао је 39-годишњи Тоти.

Њему се толико свидела та добродошлица у шпанској престоници да после меча није много ни желео да прича о елиминацији "вучице" на стадиону Сантјаго Бернабеу.

"Недостајало нам је неколико детаља у игри, али сада бих просто да уживам у овом тренутку", рекла је легенда Роме.

Коментари / 0

Оставите коментар