Video: Totija oduševili navijači Reala, dočekavši ga ovacijama!

Gospodsku publiku Madrid ima - ovacije Princu Rima! Frančesko Toti stao uz bok Del Pjeru, Pirlu, Ronaldinju i Mesiju! Frančesko Toti nije skrivao oduševljenje prijemom na koji je naišao na stadionu Reala, u finišu meča u kome je sa Romom ispao iz Lige šampiona.

Fudbal 09.03.2016 | 21:15
Video: Totija oduševili navijači Reala, dočekavši ga ovacijama!

Bravo, bravo, bravo. Po sto puta - bravo!

I za Frančeska Totija, ali i za publiku u Madridu koja je, još jednom, pokazala da zna da ceni prave vrednosti. Navijači Reala uklazali su veliku čast legendarnom kapitenu Rome, pred kraj revanš susreta osmine finala Luge šampiona.

U 74. minutu, kad je Lučano Spaleti rešio da, konačno, 40-godišnjeg Totija uvede u igru umesto Stefana El Šaravija, svi na stadiionu Santjago Bernabeu poskočili su sa svojih sedišta i ovacijama pozdravili Princa Rima. Možda zbog toga što je u tom trenutku sve već bilo rešeno (2:0 za Real), mada pre će biti zbog toga što znaju da cene umetnike.

Uostalom, takvu čast - da apluaduira protivničkom igraču - madridska publika pokazala je svojevremeno još dvema legendama italijanskog fudbala, Alesandru Del Pjeru i Andrei Pirlu, ali i ljutim rivalima iz Barselone, Ronaldinju i Lionelu Mesiju.

"Ovo su divne uspomene. Ovakva zahvalnost na ovom fenomenalnom stadionu znači da sam dao nešto fudbalu. Jedino što žalim je to što nikada nisam igrao za Real", rekao je Toti.

"Princ Rima" je ušao u igru u završnici, kada je Real već vodio sa 2:0 i ukupnim rezultatom 4:0 grabio ka četvrtfinalu, a prilikom izmene navijači Madriđana su ga dočekali glasnim aplauzima.

"Emocije su mi tada proradile. Kako i ne bi, biće ovo jedno fantastično sećanje. Ta njihova zahvalnost, na jednom nestvarnom stadionu, znači da sam ipak nešto ostavio fudbalu", rekao je 39-godišnji Toti.

Njemu se toliko svidela ta dobrodošlica u španskoj prestonici da posle meča nije mnogo ni želeo da priča o eliminaciji "vučice" na stadionu Santjago Bernabeu.

"Nedostajalo nam je nekoliko detalja u igri, ali sada bih prosto da uživam u ovom trenutku", rekla je legenda Rome.

Komentari / 0

Ostavite komentar