Рамос: Дајте нам Барсу у 1/4-финалу!

Капитен Реал Мадрида каже да његова екипа мора да поправи игру у борби за трофеј Лиге шампиона, једини за који могу да се боре ове сезоне.

Фудбал 10.03.2016 | 17:20
Рамос: Дајте нам Барсу у 1/4-финалу!

Реал Мадрид се пласирао у четвртфинале Лиге шампиона, пошто је и у реваншу осмине финала на Сањтаго Бернабеу победио Рому са 2:0, головима Кристијана Роналда у 64. и Хамеса Родригеса у 68. минуту.

"Краљеви" нису имали лак посао, јер је Рома у првом делу утакмице имала неколико добрих шанси за гол. Прилике су пропустили Един Џеко, Мохамед Салах, Алесандро Флоренци и Дијего Пероти (захваљујући и томе што је Кејлор Навас био одличан на голу), а онда је Реал са два поготка за четири минута завршио посао.

"Рома нам је отежала посао, имали су опасне шансе, али смо ми после тога одиграли добро. У Лиги шампиона не смете много да грешите. Морамо да извучемо поуке, пошто је трофеј Лиге шампиона једино што ове сезоне можемо да освојимо", рекао је капитен Реала Серхио Рамос.

У шпанском првенству Реал заостаје за водећом Барселоном 12 бодова, избачен је из Купа краља, па само у Лиги шампиона има прилику да се бори за трофеј.

Реал је у првенству губио од градског ривала Атлетика али и великог ривала Барселоне, а Рамос је рекао да би желео да његова екипа на жребу за четвртфинале извуче Барселону, ако екипа Луиса Енрикеа избаци Арсенал у осмини финала.

У првој утакмици у Лондону тим са Ноу Кампа славио је са 2:0.

"Наравно да не бисмо имали ништа против Барселоне. До титуле морате да побеђујете најбоље екипе и није важно у којој фази ћете играти против њих", рекао је Рамос.

Коментари / 0

Оставите коментар