Ramos: Dajte nam Barsu u 1/4-finalu!

Kapiten Real Madrida kaže da njegova ekipa mora da popravi igru u borbi za trofej Lige šampiona, jedini za koji mogu da se bore ove sezone.

Fudbal 10.03.2016 | 17:20
Ramos: Dajte nam Barsu u 1/4-finalu!

Real Madrid se plasirao u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je i u revanšu osmine finala na Sanjtago Bernabeu pobedio Romu sa 2:0, golovima Kristijana Ronalda u 64. i Hamesa Rodrigesa u 68. minutu.

"Kraljevi" nisu imali lak posao, jer je Roma u prvom delu utakmice imala nekoliko dobrih šansi za gol. Prilike su propustili Edin Džeko, Mohamed Salah, Alesandro Florenci i Dijego Peroti (zahvaljujući i tome što je Kejlor Navas bio odličan na golu), a onda je Real sa dva pogotka za četiri minuta završio posao.

"Roma nam je otežala posao, imali su opasne šanse, ali smo mi posle toga odigrali dobro. U Ligi šampiona ne smete mnogo da grešite. Moramo da izvučemo pouke, pošto je trofej Lige šampiona jedino što ove sezone možemo da osvojimo", rekao je kapiten Reala Serhio Ramos.

U španskom prvenstvu Real zaostaje za vodećom Barselonom 12 bodova, izbačen je iz Kupa kralja, pa samo u Ligi šampiona ima priliku da se bori za trofej.

Real je u prvenstvu gubio od gradskog rivala Atletika ali i velikog rivala Barselone, a Ramos je rekao da bi želeo da njegova ekipa na žrebu za četvrtfinale izvuče Barselonu, ako ekipa Luisa Enrikea izbaci Arsenal u osmini finala.

U prvoj utakmici u Londonu tim sa Nou Kampa slavio je sa 2:0.

"Naravno da ne bismo imali ništa protiv Barselone. Do titule morate da pobeđujete najbolje ekipe i nije važno u kojoj fazi ćete igrati protiv njih", rekao je Ramos.

Komentari / 0

Ostavite komentar