ДК: Хјуит дефинитивно прекида пензију због Аустралије!

Прослављени аустралијски тенисер Лејтон Хјуит накратко ће прекинути играчку пензију, пошто је пријављен за прво коло Дејвис купа са Сједињеним Државама.

Тенис 04.03.2016 | 09:00
ДК: Хјуит дефинитивно прекида пензију због Аустралије!

Хјуит је прошле године именован за селектора Аустралије, али је био приморан да се врати из пензије, у коју је отишао по завршетку овогодишњег Аустралијан Опена, због болести Ника Кирјоса.

Међутим, то не значи да ће Хјуит уопште играти у дуелу са Американцима, већ да је само номинован и да у случају да буде потребно обављати две функције.

Према жребу за меч, који ће бити одржан у Кујонгу од петка до недеље, дуел ће у петак отворити Сем Грот и Џон Изнер, а потом ће се на терену наћи Бернард Томић и Џек Сок. У суботу је на програму дубл, у којем се састају Грот и Џон Пирс против браће Боба и Мајка Брајана.

Појавиле су се спекулације да би Хјут могао да замени Грота у дублу, ако он буде уморан од сингл меча, али је свакако познато да промене могу да се направе до сат времена пре сваког меча. У зависности од тога, легендарни Аустралијанац би могао да се нађе на терену и за неки сингл меч у недељу.

“Видећемо како ће се ствари одвијати. Морамо да нађемо најбоље опције за сваки дан, што ћемо радити по завршетку акције сваког дана. Видећемо како ће Сем играти и како ће се осећати после свог сингла”, нагласио је Хјуит.

Коментари / 0

Оставите коментар