Дрво које вам се допада говори каква сте особа

Тест је веома једноставан.Одберете дрво са горње слике које вам се највише свиђа, потражите број слике и прочитате текст... Текст који прочитате односно број даће вам одговор каква сте ви као особа.

Занимљивости 03.03.2016 | 08:51
Дрво које вам се допада говори каква сте особа

Слика дрво 1.

Ово дрво најчешће бирају људи који тренутно нису задовољни својим животом, и желе га променити набоље. „Негде тамо постоји срећа, али мене тамо нема. Значи, морам бити тамо!“ То је њихов животни мото. Основне особине људи који су одабрали ово дрво су – храброст, радозналост и интерес за све ново. Они су жељни промена. Упијају свим срцем нова знања и искуства. Људи ретко остају у овој фази. Обично, након избора новог пута, они бирају друго дрво.

Слика дрво 2.

Стрпљиви и упорни. Они никад неће одмахнути руком на почетку пута. Ићи ће ка зацртаном циљу, корак по корак. Неће скренути са пута. У својој сфери, они су прави професионалци. При томе, у својој методичности, могу личити на праву машину радилицу. Код речи „импровизација“, видећемо њихов скептичан израз лица. Ови људи су сигурни да је живот добар, када све иде по плану. Ове присталице стабилности, верни су једном одабраном редоследу ствари. Све раде према логици, и не прихватају лако изненађења и иновације. Не свиђају им се било какве промене, поготово оне, које нарушавају њихове логичке конструкције.

Слика дрво 3.

Личности- креативне и оригиналне. Не корачају истим путевима, не обраћају пажњу на већ постојеће шаблоне. Инспиративне су, желе све радити по своме, проналазећи нове потезе у овој, или оној области. Обично су харизматичне и шармантне. Оригиналне у одевању. Лако их је извести из такта, а расположење мењају чешће, него стопе на берзи. То су велики говорници, спремни да деле своје идеје са свима који то желе. И са онима који не желе, такође...

Слика дрво 4.

И зими и лети исти су! Независно од временских услова, ови људи увек дочекују дан у „жутој мајици лидера“. То су неуморни покретачи идеја и акција. Амбициозни и прагматични. Способни су убедити руководство да су незаменљиви. Знају шта желе и како ће то постићи. Као правило, они верују да у свету постоје само две тачке гледишта: она кој није исправна, и њихова субјективна. Јаке су личности, искрени пријатељи и опасни противници. Очигледно да у њиховој крви, још од детињства циркулише дух ривалства.

Слика дрво 5.

Ови људи имају посебну способност емпатије. Дубоко су саосећајни. Лако се стављају у позицију друге особе, уживе се у емоције других људи, и заједно са њима деле њихове радости и невоље. Добри су и емотивни, могу да осећају овај свет као нико други. За срећу им није довољна само лична добробит. Хармонија у животу ових људи настаје тада, када су срећни сви око њих. Не воле конфликте, одлично решавају неспоразуме. У 99 одсто случајева, они први чине уступке.

Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар