Знакови који откривају жену несрећну у браку

Данас људи живе ужурбаним темпом, немају времена да се посвете својим партнерима, па отуд и много несрећних бракова. Раније су жене биле домаћице, репродуктивне машине које су биле задужене за дом.

Занимљивости 02.03.2016 | 11:03
Знакови који откривају жену несрећну у браку

Данас су жене потпуно отвореног ума. Оне су спремне да изађу из брака ако се не третирају једнако и са поштовањем.

Када је партнер занемарује, онда жена постепено почиње да се осец́а несрец́но у браку. Уколико се присетите вашег венчања, сетићете се да сте све завете рекли из срца. Међутим, колико нас заиста чини све оно што је обећано на дан венчања?Представљамо вам неке од знакова које жене покажу када су у несрец́ном браку:

Жена престаје да комуницира са мужем

Позната је чињеница да жене воле да причају. Ако жена не комуницира, онда постоји нешто на њеном уму што је мучи.

Врло брзо се љути

Када су жене неиспуњене и несрећне у стању су да плану за сваку ситницу. Уколико се жена брзо љути на вас, онда је ово још један знак несрец́но удате жене.

Увек је уморна

Једна студија је открила да жене у несрец́ним браковима имају виши ниво кортизола, што доводи до низа симптома: хронични умор је један од њих.

Она каже “не” сексу

Жене које су незадовољне у браку, не воле да их партнер додирује или да се пољубе са својим супругом.

Има тајне

Када се жена понаша тајанствено и не жели да подели све оно што јој се дешава у животу, вероватно да ствари не иду својим током.

Губи поверење

Када жена изгуби поверење, свака мала ствар је под лупом. Она проверава телефон, шпијунира е-маил. Када се овакве ствари примете, неопходно је разговарати, како би покушали да спасите свој брак.

Не обрац́а пажњу

Када жена губи интересовање за мужа, тада је очигледно да је она несрећна у браку.

Прави нове кораке у свом животу

Када се жена посвећује свом хобију и сама излази из куће, значи да је несрећна у браку. Она све мање времена посвећује свом партнеру и у сталним је потрагама за новим изласцима.

Почиње да размишља само о себи

Жена несрећна у браку постаје себична. Она време посвећује искључиво себи, располаже својим новцем и својим емоцијама. Ово је знак да је она незадовољна у браку.

Она мења свој изглед

Видне промене у изгледу су један од највец́их корака да она улаже у себе и да је она спремна да се крец́е у животу без свог партнера.

Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар