Пато дебитује вечерас против Норича!

"Иако Бразилац нема снаге за свих 90 минута, биће му довољно да одигра и део утакмице“, каже Гус Хидинк.

Фудбал 01.03.2016 | 11:20
Пато дебитује вечерас против Норича!

Менаџер Челсија Гус Хидинк поручио је да је Алешандре Пато коначно фит и спреман за деби против Норича вечерас.

Бразилац није одиграо ни минут за Плавце од како је стигао у јануару на шестомесечну позајмицу из Коринтијанса, а последњи такмичарски наступ забележио је још у новембру и то у дресу Сао Паула.

Пошто Челси улази у паклени ритам утакмица у наредном периоду, Хидинк је открио да је право време да 26-годишњи Бразилац дебитује за Плавце.

„Пато је нестрпљив да коначно заигра за Челси. Могу да кажем да имамо здраву конкуренцију у тиму и врло добру атмосферу“, објаснио је Холанђанин.

Дијего Коста би могао да одмори наредних неколико дана, а шансу ће добити млађи фудбалери.

„Коста је за мене опција број један, али и остали нападачи су врло активни. На пример, задовољан сам Бертрандом Траореом. Иако је млађи, својим приступом је показао исправан став, а то ћу имати у виду за убудуће. Искрено, млађи су у овом тренутку испред Пата, јер волим да буде поштена конкуренција. Важно је што су Пато и Реми у позицији да се боре за место у тиму, а иако Бразилац није спреман за свих 90 минута, биће му довољно да одигра и део утакмице“, напоменуо је Хидинк.

Холандски стручњак је потврдио да су Радамел Фалкао и капитен Џон Тери поново у тренажном процесу, након што су се опоравили од повреда.

Коментари / 0

Оставите коментар