Ова петорка "вјечитих" могла би у репрезентацију!

Радован Ћурчић уживо је посматрао "вечити дерби" и открио ко је све на његовом радару.

Фудбал 01.03.2016 | 12:00
Ова петорка "вјечитих" могла би у репрезентацију!

Селектор "А" репрезентације Србије Радован Ћурчић уживо је у суботу гледао јубиларни 150. дерби и победу Црвене звезде над Партизаном 2:1.

На терену је посматрао значајан број играча који су у његовим плановима, а у интервјуу за званични сајт Фудбалског савеза Србије конкретно је открио и њихова имена.

"Мислим да је дерби могао да задовољи све који су били на стадиону. Видели смо лепе голове, гледали ствари које прате овакве утакмице. Много узбуђења, неизвесности до самог краја. Није тајна, у оба тима има играча који се налазе у конкуренцији за наредне мечеве репрезентације, а искрено, ни имена нису тајна", рекао је Ћурчић, па навео:

"У фокусу су били Грујић, Брашанац, Петковић, Катаи, Кахриман. Ко ће се од њих наћи на списку, о томе када дође време".

Пред "орловима" су провере за септембарски старт у квалификацијама за одлазан на Светско првенство 2018. У склопу тих контрола, најјачи српски тим одиграће мечеве против Пољске у Познању 23. марта и против Естоније у Талину, 29. марта.

"Од првог дана ове године пратимо учинак и форму свих кандидата за најбољи национални тим, а наравно има много детаља са којима не можемо сада изаћи у јавност", рекао је Ћурчић.

Прошле недеље, шеф струке "А" националног тима гледао је и дуел Олимпијакоса у Андерлехта, да би видео Луку Миливојевића и Филипа Ђуричића. Његов сарадник Ненад Цветковић потом је у Бриселу гледао дуел Андерлехта и Стандарда, да би још једном "проверио" Ђуричића, али и испратио форму Милоша Косановића.

"Поједини играчи су ове зиме променили средину, а међу њима су и Ђуричић и Косановић. Има оних који дуго нису играли, али и играча који излазе из признам да нема много кандидата који имају континуитет у својим клубовима. То је проблем са којим се суочавамо", објаснио је Ћурчић.

Коментари / 0

Оставите коментар