Ova petorka "vječitih" mogla bi u reprezentaciju!

Radovan Ćurčić uživo je posmatrao "večiti derbi" i otkrio ko je sve na njegovom radaru.

Fudbal 01.03.2016 | 12:00
Ova petorka "vječitih" mogla bi u reprezentaciju!

Selektor "A" reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić uživo je u subotu gledao jubilarni 150. derbi i pobedu Crvene zvezde nad Partizanom 2:1.

Na terenu je posmatrao značajan broj igrača koji su u njegovim planovima, a u intervjuu za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije konkretno je otkrio i njihova imena.

"Mislim da je derbi mogao da zadovolji sve koji su bili na stadionu. Videli smo lepe golove, gledali stvari koje prate ovakve utakmice. Mnogo uzbuđenja, neizvesnosti do samog kraja. Nije tajna, u oba tima ima igrača koji se nalaze u konkurenciji za naredne mečeve reprezentacije, a iskreno, ni imena nisu tajna", rekao je Ćurčić, pa naveo:

"U fokusu su bili Grujić, Brašanac, Petković, Katai, Kahriman. Ko će se od njih naći na spisku, o tome kada dođe vreme".

Pred "orlovima" su provere za septembarski start u kvalifikacijama za odlazan na Svetsko prvenstvo 2018. U sklopu tih kontrola, najjači srpski tim odigraće mečeve protiv Poljske u Poznanju 23. marta i protiv Estonije u Talinu, 29. marta.

"Od prvog dana ove godine pratimo učinak i formu svih kandidata za najbolji nacionalni tim, a naravno ima mnogo detalja sa kojima ne možemo sada izaći u javnost", rekao je Ćurčić.

Prošle nedelje, šef struke "A" nacionalnog tima gledao je i duel Olimpijakosa u Anderlehta, da bi video Luku Milivojevića i Filipa Đuričića. Njegov saradnik Nenad Cvetković potom je u Briselu gledao duel Anderlehta i Standarda, da bi još jednom "proverio" Đuričića, ali i ispratio formu Miloša Kosanovića.

"Pojedini igrači su ove zime promenili sredinu, a među njima su i Đuričić i Kosanović. Ima onih koji dugo nisu igrali, ali i igrača koji izlaze iz priznam da nema mnogo kandidata koji imaju kontinuitet u svojim klubovima. To je problem sa kojim se suočavamo", objasnio je Ćurčić.

Komentari / 0

Ostavite komentar