Зашто сам се заљубила у Доналда

Бивши модел и супруга најконтровезнијег кандидата на страначким изборима у Америци Меланија Трамп у једном од ретких интевјуа које је дала од када је њен муж Доналд почео кампању стала је одбрану ставова којим њен мужа готово свакодневно шокира јавност и открила због чега се заљубила у њега.

Забава 26.02.2016 | 08:06
Зашто сам се заљубила у Доналда

Иако подржава свог супруга, Меланија се јако ретко се обраћа јавности. Тек неколико пута до сад учестовала је на митинзима, али како каже, активно учествује у кампањи и са Доналдом се чује неколико пута дневно. Његове политичке ставове подржава чак и оне због којих га је један део јавности назвао расистом, попут изјаве да су они који долазе у САД силоватељи, да доносе криминал и дрогу и да ће протерати све илегалне мигранте који тренутно бораве у САД. Кад год би му се указала прилика понављао је да треба подићи зид дуж америчко- мексичке границе.

- Не осећам да је увредио Мексиканце. Он је рекао “илегални”. Није причао о свима. И у праву је. Отворио је разговор на тему коју нико до сад није покренуо – каже Меланија.

Мексиканци нису једини који су се нашли на удару времешног милијардера. Једном приликом рекао је да би муслиманима требало забранити улазак у Америку, али и ту је госпођа Трамп имала спреман одговор.

- Рекао је да ће то бити привремено и да се не односи на све муслимане. Ми морамо да знамо ко нам улази у земљу. Он жели да заштити Америку – каже госпођа Трамп.


Како је сама емигрирала из Словеније 1996. године себе сматра добрим примером за оне који долазе у САД.

- Ја сам се придржавала закона. Аплицирала сам за визу, за државаљанство након много година. Никада нисам планирала да останем овде без папира. Путовала сам сваких неколико месеци у Словенију и назад у Америку. Поштовала сам систем и закон и то би сви требало да ураде.

Меланија је открила и да говори неколико језика, да се и њена мајка бавила модом, да је студирала архитектуру и дизајн, али и шта је привукло код Доналда. Како каже у милијардера се заљубила због његовог "невероватног ума", "велике енергије" и шарма.

- Имамо сјајан однос. Свако од нас је то што јесте. Нико никог не покушава да промени - рекла је бивша манекенка у интервјуу за МСНБЦ.

Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Нека там

26.02.2016 09:48

Заљубила сам се у њега зато што има пара ко' блата!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

26.02.2016 10:37

У новчаник се заљубила видиш да је овај Трумп љубицаст ко ће се заљубити у њега

ОДГОВОРИТЕ