Zašto sam se zaljubila u Donalda

Bivši model i supruga najkontroveznijeg kandidata na stranačkim izborima u Americi Melanija Tramp u jednom od retkih intevjua koje je dala od kada je njen muž Donald počeo kampanju stala je odbranu stavova kojim njen muža gotovo svakodnevno šokira javnost i otkrila zbog čega se zaljubila u njega.

Zabava 26.02.2016 | 08:06
Zašto sam se zaljubila u Donalda

Iako podržava svog supruga, Melanija se jako retko se obraća javnosti. Tek nekoliko puta do sad učestovala je na mitinzima, ali kako kaže, aktivno učestvuje u kampanji i sa Donaldom se čuje nekoliko puta dnevno. Njegove političke stavove podržava čak i one zbog kojih ga je jedan deo javnosti nazvao rasistom, poput izjave da su oni koji dolaze u SAD silovatelji, da donose kriminal i drogu i da će proterati sve ilegalne migrante koji trenutno borave u SAD. Kad god bi mu se ukazala prilika ponavljao je da treba podići zid duž američko- meksičke granice.

- Ne osećam da je uvredio Meksikance. On je rekao “ilegalni”. Nije pričao o svima. I u pravu je. Otvorio je razgovor na temu koju niko do sad nije pokrenuo – kaže Melanija.

Meksikanci nisu jedini koji su se našli na udaru vremešnog milijardera. Jednom prilikom rekao je da bi muslimanima trebalo zabraniti ulazak u Ameriku, ali i tu je gospođa Tramp imala spreman odgovor.

- Rekao je da će to biti privremeno i da se ne odnosi na sve muslimane. Mi moramo da znamo ko nam ulazi u zemlju. On želi da zaštiti Ameriku – kaže gospođa Tramp.


Kako je sama emigrirala iz Slovenije 1996. godine sebe smatra dobrim primerom za one koji dolaze u SAD.

- Ja sam se pridržavala zakona. Aplicirala sam za vizu, za državaljanstvo nakon mnogo godina. Nikada nisam planirala da ostanem ovde bez papira. Putovala sam svakih nekoliko meseci u Sloveniju i nazad u Ameriku. Poštovala sam sistem i zakon i to bi svi trebalo da urade.

Melanija je otkrila i da govori nekoliko jezika, da se i njena majka bavila modom, da je studirala arhitekturu i dizajn, ali i šta je privuklo kod Donalda. Kako kaže u milijardera se zaljubila zbog njegovog "neverovatnog uma", "velike energije" i šarma.

- Imamo sjajan odnos. Svako od nas je to što jeste. Niko nikog ne pokušava da promeni - rekla je bivša manekenka u intervjuu za MSNBC.

Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Neka tam

26.02.2016 09:48

Zaljubila sam se u njega zato što ima para ko' blata!

ODGOVORITE
Name

Md

26.02.2016 10:37

U novčanik se zaljubila vidiš da je ovaj Trump ljubicast ko će se zaljubiti u njega

ODGOVORITE