Мурињо само путује и гледа...

...односно скаутира. За који клуб? За Интер сигурно не!

Фудбал 20.02.2016 | 12:40
Мурињо само путује и гледа...

Порто, Челси, Интер, Реал, Челси...

...многи ће рећи Манчестер јунајтед, али!

"Поштујем сваког тренера у сваком клубу. Ја не тражим клуб, него клубови траже мене", рекао је Жозе Мурињо, када су га италијански новинари питали за то где ће наставити каријеру.

Поштедео је, поново, пријатеља и уздрманог менаџера Луја ван Гала, којег ће можда (или вероватно, како вам драже) заменити на лето.

Са Робертом Манћинијем није пријатељ, ривал јесте, а једном га је већ "склонио" у Интеру. Други пут – неће!

"Само да разјасним једну ствар: нећу управљати стварима тамо следеће сезоне. Интер већ има пројекат који припада Манчинију и (председнику) Ерику Тохиру. У потпуности подржавам њихове идеје и надам се да ће бити успешни. Желим да видим навијаче Интера поново насмејане", рекао је 53-годишњи Мурињо за италијанске медије и рекао да приватно долази у Милано да гледа меч са Сампдоријом.

Слободне дане, Португалац проводи путујући по Европи и гледајући најразличитије утакмице, што многи повезују са скаутирањем играча за наредну сезону када ће бити менаџер Манчестер јунајтеда.

Португалски тренер је у децембру добио отказ у Челсију због лоших резултата, а медији од тада нагађају где би могао да настави каријеру. Он је на питање италијанских новинара који му је следећи клуб одговорио да не зна.

"Стварно не знам, али једна ствар је сигурна - волим фудбал и вратићу му се са истом страшћу и амбицијом које сам увек имао".

Морате признати једно – Мурињо недостаје!

Коментари / 0

Оставите коментар