Murinjo samo putuje i gleda...

...odnosno skautira. Za koji klub? Za Inter sigurno ne!

Fudbal 20.02.2016 | 12:40
Murinjo samo putuje i gleda...

Porto, Čelsi, Inter, Real, Čelsi...

...mnogi će reći Mančester junajted, ali!

"Poštujem svakog trenera u svakom klubu. Ja ne tražim klub, nego klubovi traže mene", rekao je Žoze Murinjo, kada su ga italijanski novinari pitali za to gde će nastaviti karijeru.

Poštedeo je, ponovo, prijatelja i uzdrmanog menadžera Luja van Gala, kojeg će možda (ili verovatno, kako vam draže) zameniti na leto.

Sa Robertom Manćinijem nije prijatelj, rival jeste, a jednom ga je već "sklonio" u Interu. Drugi put – neće!

"Samo da razjasnim jednu stvar: neću upravljati stvarima tamo sledeće sezone. Inter već ima projekat koji pripada Mančiniju i (predsedniku) Eriku Tohiru. U potpunosti podržavam njihove ideje i nadam se da će biti uspešni. Želim da vidim navijače Intera ponovo nasmejane", rekao je 53-godišnji Murinjo za italijanske medije i rekao da privatno dolazi u Milano da gleda meč sa Sampdorijom.

Slobodne dane, Portugalac provodi putujući po Evropi i gledajući najrazličitije utakmice, što mnogi povezuju sa skautiranjem igrača za narednu sezonu kada će biti menadžer Mančester junajteda.

Portugalski trener je u decembru dobio otkaz u Čelsiju zbog loših rezultata, a mediji od tada nagađaju gde bi mogao da nastavi karijeru. On je na pitanje italijanskih novinara koji mu je sledeći klub odgovorio da ne zna.

"Stvarno ne znam, ali jedna stvar je sigurna - volim fudbal i vratiću mu se sa istom strašću i ambicijom koje sam uvek imao".

Morate priznati jedno – Murinjo nedostaje!

Komentari / 0

Ostavite komentar