Нова понуда Живковићу од Партизана!

Спортски директор Партизана Ивица Илиев објавио нову "понуду" за Андрију Живковића.

Фудбал 20.02.2016 | 14:00
Нова понуда Живковићу од Партизана!

Андрија Живковић тренира одвојено од првог тима Партизана, према одлуци прелазне управе.

То је нека врста казне за младог фудбалера, јер није хтео да потпише нови уговор са црно-белима (текући му истиче у јуну), нити да пристане да оде у иностранство, како би Партизана сада добио неки новац од обештећења.

Много горких речи изречено је од представника управе Партизана са једне, и Живковићевог оца, Јовице и менаџера Предрага Ђорђевића, са друге стране. На губитку су највише Партизан и Андрија Живковић.

Клуб ће играти без њега наредних месеци, остаће без новца, а вероватно ће морати и да плати "пенале" Инвестиционом фонду Пинија Захавија, на основу текућег уговора, који је, без знања играча, направила претходна управа.

Ситуација је таква да је јуче, рецимо, Андрија Живковић, који тренира са Телеоптиком, бацао поглед на суседни терен у "Земунелу", где су тренирали првотимци Партизана.

Спортски директор Партизана Ивица Илиев данас је дао нову "понуду" Живковићима. Она гласи:

"Волео бих да старији Живковић дозволи млађем да са Партизаном игра Лигу шампиона. То је све што имам да кажем на ту тему".
Председник ФСС Томислав Караџић изјавио је да је и он сугерисао Ивану Ћурковићу да Партизан реши проблем са Андријом Живковићем, јер он штети свима.

Коментари / 0

Оставите коментар