Nova ponuda Živkoviću od Partizana!

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev objavio novu "ponudu" za Andriju Živkovića.

Fudbal 20.02.2016 | 14:00
Nova ponuda Živkoviću od Partizana!

Andrija Živković trenira odvojeno od prvog tima Partizana, prema odluci prelazne uprave.

To je neka vrsta kazne za mladog fudbalera, jer nije hteo da potpiše novi ugovor sa crno-belima (tekući mu ističe u junu), niti da pristane da ode u inostranstvo, kako bi Partizana sada dobio neki novac od obeštećenja.

Mnogo gorkih reči izrečeno je od predstavnika uprave Partizana sa jedne, i Živkovićevog oca, Jovice i menadžera Predraga Đorđevića, sa druge strane. Na gubitku su najviše Partizan i Andrija Živković.

Klub će igrati bez njega narednih meseci, ostaće bez novca, a verovatno će morati i da plati "penale" Investicionom fondu Pinija Zahavija, na osnovu tekućeg ugovora, koji je, bez znanja igrača, napravila prethodna uprava.

Situacija je takva da je juče, recimo, Andrija Živković, koji trenira sa Teleoptikom, bacao pogled na susedni teren u "Zemunelu", gde su trenirali prvotimci Partizana.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev danas je dao novu "ponudu" Živkovićima. Ona glasi:

"Voleo bih da stariji Živković dozvoli mlađem da sa Partizanom igra Ligu šampiona. To je sve što imam da kažem na tu temu".
Predsednik FSS Tomislav Karadžić izjavio je da je i on sugerisao Ivanu Ćurkoviću da Partizan reši problem sa Andrijom Živkovićem, jer on šteti svima.

Komentari / 0

Ostavite komentar