Илиев о Умаруу, Живковићу сениору и Лиги шампиона...

Спортски директор Партизана Ивица Илиев рекао је да постоји могућност да црно-бели понуде нови уговор Умаруу Абубакару.

Фудбал 19.02.2016 | 20:00
Илиев о Умаруу, Живковићу сениору и Лиги шампиона...

"Сви знамо колико нама Абубакар значи и који је његов потенцијал. Ми чак размишљамо и о обнови његовог уговора. Свесни смо да је на тржишту мало таквих нападача", рекао је Илиев новинарима на стадиону Партизана.

Илиев је на конференцији за новинаре много пута поновио да је једино он одговоран за прелазни рок, за ангажовање и одласке играча, па су новинари после ове реченице упитали спортског директора Партизана да ли се и када је реч о Абубакару једино он пита.

"Гледајте, ако сам се до сада питао, мислим да ћу се питати докле год сам на овој функцији. Наравно, постоје интереси клуба који могу у једном тренутку да се ставе испред мене и ја ћу то прихватити или не. Нека одлука може да се промени, али ако је оправдана", рекао је Илиев.

Абубакар је имао понуде из Кине, али је одлучено да не напусти клуб јер Партизан није био задовољан висином понуђеног обештећења.

Новинаре је занимало и да ли је прича о Андрији Живковићу затворена књига.

"Ако се сећате мог последњег интервјуа везаног за Андрију, на крају сам рекао – волео бих да господин Живковић страрији дозволи Андрији, да му да могућност да са Партизаном игра Лигу шампиона. Од мене толико. Мој одговор вам све говори", рекао је Илиев.

Коментари / 0

Оставите коментар