Божинов: Све за грб, да згазимо Звезду!

Фудбапер Партизана Валери Божинов истакао је уочи наставка сезоне да га не занимају бројни трачеви по медијима већ само фудбал и грб који носи на дресу.

Фудбал 20.02.2016 | 11:20
Божинов: Све за грб, да згазимо Звезду!

Већ недељама жута штампа је опседнута Божиновим приватним животом, али Бугарин истиче да може да прича само о Партизану.

"Не знам ко је, то су све глупости. Мене само занима Партизан, утакмице, голови, дерби са Звездом, а све те будалаштине ме не интересују. Данас свако може да те повеже са било ким. Мене занима само грб на дресу", рекао је Божинов.

Партизан у суботу гостује ОФК Београду на старту пролећног дела сезоне, а потом га очекује "вечити" дерби са Црвеном звездом у Хумској.

"Сада је најбитнији меч са ОФК Београдом, желимо, не, не желимо, морамо да победимо. Онда иде дерби, увек је ту много набоја и страсти, изгубили смо први, сада желимо да победимо. Желимо да згазимо Звезду због навијача и свих који воле и навијају за Партизан", јасан је Божинов.

Бугарин је први стрелац тима ове сезоне са 12 голова на 19 мечева у Суперлиги, али није успео да постигне ниједан гол у Европи на десет наступа.

Коментари / 0

Оставите коментар