Božinov: Sve za grb, da zgazimo Zvezdu!

Fudbaper Partizana Valeri Božinov istakao je uoči nastavka sezone da ga ne zanimaju brojni tračevi po medijima već samo fudbal i grb koji nosi na dresu.

Fudbal 20.02.2016 | 11:20
Božinov: Sve za grb, da zgazimo Zvezdu!

Već nedeljama žuta štampa je opsednuta Božinovim privatnim životom, ali Bugarin ističe da može da priča samo o Partizanu.

"Ne znam ko je, to su sve gluposti. Mene samo zanima Partizan, utakmice, golovi, derbi sa Zvezdom, a sve te budalaštine me ne interesuju. Danas svako može da te poveže sa bilo kim. Mene zanima samo grb na dresu", rekao je Božinov.

Partizan u subotu gostuje OFK Beogradu na startu prolećnog dela sezone, a potom ga očekuje "večiti" derbi sa Crvenom zvezdom u Humskoj.

"Sada je najbitniji meč sa OFK Beogradom, želimo, ne, ne želimo, moramo da pobedimo. Onda ide derbi, uvek je tu mnogo naboja i strasti, izgubili smo prvi, sada želimo da pobedimo. Želimo da zgazimo Zvezdu zbog navijača i svih koji vole i navijaju za Partizan", jasan je Božinov.

Bugarin je prvi strelac tima ove sezone sa 12 golova na 19 mečeva u Superligi, ali nije uspeo da postigne nijedan gol u Evropi na deset nastupa.

Komentari / 0

Ostavite komentar