Црвена Звезда: Албум са сличицама "Небо се отворило"!

Фудбалски клуб Црвена звезда представио је албум са сличицама под називом “Небо се отворило” у којем је цела историја црвено-белих кроз декаде, а посебан део посвећен је генерацији 1991. године, која је освојила титулу првака Европе и света. Свака купљена улазница за меч у суботу - поклон кесица са сличицама за албум, којим ће црвено-бели обележити 25 година од Барија. Биће популарног "тапкања" овог пролећа међу звездашима...

Фудбал 20.02.2016 | 10:40
Црвена Звезда: Албум са сличицама "Небо се отворило"!

- У албуму су све најбитније утакмице и јубилеји Црвене звезде. Све то подељено је кроз деценије. Било је покушаја да се ово и пре уради, али тек сада смо успели. Овај албум омогућава младима и старијима да се на најлепши начин упознају са историјом клуба - рекао је новинарима директор маркетинга Звезде Горан Броћић.

Промоцији албума на стадиону “Рајко Митић” присуствовали су и првотимци Марко Грујић и Михаило Ристић.

- Изузетно ми се свидја албум и кампања клуба. Драго ми је што овако нешто постоји и што ће младје генерације моћи да уживају и да погледају славне генерације клуба. Направио сам малу паузу у скупљању сличица од последњег Светског првенства, тако да је ово следећи који ћу да скупљам - рекао је Грујић.

Михаило Ристић је рекао да ће се такмичити с Грујићем у сакупљању сличица и додао да је ово прави потез маркетинга клуба.

Цена албума је 199 динара, а кесица сличица продаваће се по цени од 60. Албум ће се поред Србије продавати у Републици Српској (БиХ) и Црној Гори, а планирано је и да ;се путем интернета прошири и на дијаспору.

Такодје, црвено-бели ће зарађивати од продаје албума и сличица, а према речима директора маркетинга Звезде “није занемарљив проценат”.

Навијачи Црвене звезде, дакле, после дуго времена, добиће поново прилику да задовоље страст за скупљањем самолепљивих сличица.

Клуб из Љутице Богдана припрема се за обележавање 25-годишњице од култног тријумфа у Барију и освајања Купа шампиона, а један од начина биће и – штампање албума и самолепљивих сличица!

Дакле, биће популарног "тапкања" овог пролећа...

"Албум је првенствено посвећен обележавању 25 година од освајања европске титуле, али ће ту бити и све друге битне утакмице нашег клуба, као и играчи", рекао је директор маркетинга црвено-белих Горан Брочић на промоцији албума.

"Албум је штампан у Италији, где се и штампају најбољи албуми и сличице", додао је.

Албум је уређен по деценијама, а посебна мини-монографија прати сваку од пет "Звездиних звезда", док је издвојен и део о Делијама, 12. играчу клуба.

Коментари / 0

Оставите коментар