Crvena Zvezda: Album sa sličicama "Nebo se otvorilo"!

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je album sa sličicama pod nazivom “Nebo se otvorilo” u kojem je cela istorija crveno-belih kroz dekade, a poseban deo posvećen je generaciji 1991. godine, koja je osvojila titulu prvaka Evrope i sveta. Svaka kupljena ulaznica za meč u subotu - poklon kesica sa sličicama za album, kojim će crveno-beli obeležiti 25 godina od Barija. Biće popularnog "tapkanja" ovog proleća među zvezdašima...

Fudbal 20.02.2016 | 10:40
Crvena Zvezda: Album sa sličicama "Nebo se otvorilo"!

- U albumu su sve najbitnije utakmice i jubileji Crvene zvezde. Sve to podeljeno je kroz decenije. Bilo je pokušaja da se ovo i pre uradi, ali tek sada smo uspeli. Ovaj album omogućava mladima i starijima da se na najlepši način upoznaju sa istorijom kluba - rekao je novinarima direktor marketinga Zvezde Goran Broćić.

Promociji albuma na stadionu “Rajko Mitić” prisustvovali su i prvotimci Marko Grujić i Mihailo Ristić.

- Izuzetno mi se svidja album i kampanja kluba. Drago mi je što ovako nešto postoji i što će mladje generacije moći da uživaju i da pogledaju slavne generacije kluba. Napravio sam malu pauzu u skupljanju sličica od poslednjeg Svetskog prvenstva, tako da je ovo sledeći koji ću da skupljam - rekao je Grujić.

Mihailo Ristić je rekao da će se takmičiti s Grujićem u sakupljanju sličica i dodao da je ovo pravi potez marketinga kluba.

Cena albuma je 199 dinara, a kesica sličica prodavaće se po ceni od 60. Album će se pored Srbije prodavati u Republici Srpskoj (BiH) i Crnoj Gori, a planirano je i da ;se putem interneta proširi i na dijasporu.

Takodje, crveno-beli će zarađivati od prodaje albuma i sličica, a prema rečima direktora marketinga Zvezde “nije zanemarljiv procenat”.

Navijači Crvene zvezde, dakle, posle dugo vremena, dobiće ponovo priliku da zadovolje strast za skupljanjem samolepljivih sličica.

Klub iz Ljutice Bogdana priprema se za obeležavanje 25-godišnjice od kultnog trijumfa u Bariju i osvajanja Kupa šampiona, a jedan od načina biće i – štampanje albuma i samolepljivih sličica!

Dakle, biće popularnog "tapkanja" ovog proleća...

"Album je prvenstveno posvećen obeležavanju 25 godina od osvajanja evropske titule, ali će tu biti i sve druge bitne utakmice našeg kluba, kao i igrači", rekao je direktor marketinga crveno-belih Goran Bročić na promociji albuma.

"Album je štampan u Italiji, gde se i štampaju najbolji albumi i sličice", dodao je.

Album je uređen po decenijama, a posebna mini-monografija prati svaku od pet "Zvezdinih zvezda", dok je izdvojen i deo o Delijama, 12. igraču kluba.

Komentari / 0

Ostavite komentar