Потписао Зоран Милинковић! Дебитује у недељу, у дербију!

Бивши тренер Партизана преселио се на Кипар!

Фудбал 19.02.2016 | 21:20
Потписао Зоран Милинковић! Дебитује у недељу, у дербију!

Зоран Милинковић има нови посао. Бивши тренер Партизана преселио се на Кипар, пошто је данас договорио сарадњу са Анортозисом.

Српски стручњак је потписао уговор до краја сезоне, уз опцију да продужи сарадњу за још једну годину, уколико његови нови послодавци буду задовољни учинком у првенству.

Милинковић је већ допутовао на Кипар и брзопотезно постигао договор са председником клуба Христосом Полаидесом, одмах после елиминације Анортозиса из Купа, пошто је у реваншу четвртфинала екипа досадашњег тренера Андреа Пауса одиграла само 2:2 са АЕК-ом из Ларнаке (први сусрет 0:3).

Званичан деби на клупи новог клуба - трећепласираног на табели после 23 кола - Милинковић имаће у недељу од 15 часова управо у Ларнаки, где Анортозис игра утакмице као домаћин, против шампиона и актуелног лидера првенства АПОЕЛ-а.

Зоран Милинковић не би требало да има проблема са прлагођавањем, јер је током каријере играо баш за Анортозис (1991-2001), одакле је прешао у Доксу, а на Кипру ће повећати колонију српских тренера, пошто на клупи Омоније седи некадашњи стратег Чукаричког Владан Милојевић.

Коментари / 0

Оставите коментар