Potpisao Zoran Milinković! Debituje u nedelju, u derbiju!

Bivši trener Partizana preselio se na Kipar!

Fudbal 19.02.2016 | 21:20
Potpisao Zoran Milinković! Debituje u nedelju, u derbiju!

Zoran Milinković ima novi posao. Bivši trener Partizana preselio se na Kipar, pošto je danas dogovorio saradnju sa Anortozisom.

Srpski stručnjak je potpisao ugovor do kraja sezone, uz opciju da produži saradnju za još jednu godinu, ukoliko njegovi novi poslodavci budu zadovoljni učinkom u prvenstvu.

Milinković je već doputovao na Kipar i brzopotezno postigao dogovor sa predsednikom kluba Hristosom Polaidesom, odmah posle eliminacije Anortozisa iz Kupa, pošto je u revanšu četvrtfinala ekipa dosadašnjeg trenera Andrea Pausa odigrala samo 2:2 sa AEK-om iz Larnake (prvi susret 0:3).

Zvaničan debi na klupi novog kluba - trećeplasiranog na tabeli posle 23 kola - Milinković imaće u nedelju od 15 časova upravo u Larnaki, gde Anortozis igra utakmice kao domaćin, protiv šampiona i aktuelnog lidera prvenstva APOEL-a.

Zoran Milinković ne bi trebalo da ima problema sa prlagođavanjem, jer je tokom karijere igrao baš za Anortozis (1991-2001), odakle je prešao u Doksu, a na Kipru će povećati koloniju srpskih trenera, pošto na klupi Omonije sedi nekadašnji strateg Čukaričkog Vladan Milojević.

Komentari / 0

Ostavite komentar