Партизан дужан 10, Звезда 37 милиона евра!

Челници Партизана и Звезде саопштили су јавности да клубови дугују 10, односно 37 милиона евра.

Фудбал 16.02.2016 | 18:40
Партизан дужан 10, Звезда 37 милиона евра!

Црно-бели су под вођством управе која је у децембру 2014. дошла у Хумску умањили дуг за 2,5 милиона евра, саопштио је генерални директор Милош Вазура.

С друге стране, директор црвено-белих Звездан Терзић тврди да је тренутно вођство Звезде смањило дуг за око 13 милиона евра.

Вазура истиче да Партизан углавном дугује бившим играчима и менаџерима, те да функционише нормално, као и да још увек не може да пронађе решење са породицом Живковић у вези са продужењем уговора.

"Партизан је имао понуду од 10 милиона евра за Живковића, али да је то његов отац одбио сматрајући да је реч о јакој лиги, енглеској Премијер лиги и да је још рано да његов син иде тамо", рекао је Вазура те најавио останак Абубакара Умаруа у Хумској.

Терзић очекује додатно смањење дуга јер и даље није у потпуности пропао најављени трансфер Вукашина Јовановића у руски Зенит.

Црвена звезда ће 10. маја одиграти пријатељску утакмицу са Олимпијакосом у Београду, а Терзић каже да су у плану и мечеви са Манчестер Јунајтедом и Олимпиком из Марсеја као и гостовање Чикагу о којем је разговарао и са Вељком Пауновићем.

Предстојећег викенда наставља се Суперлига Србије, Звезда има 26 бодова више од Партизана, а након преосталих девет кола регуларноге дела бодови ће бити преполовњени пред нових седам мечева у плеј-офу за шампиона.

Прву шансу црно-бели да смање огроман заостатак ће имати 27. фебруара када ће дочекати највећег ривала на свом терену у јубиларном 150. дербију.

Коментари / 0

Оставите коментар