Томићева одбрана – Кљајић, Бандаловски, Богосавац!

Филип Кљајић и Иван Бандаловски ће добити предност у односу на Бојана Шаранова и Мирослава Вулићевића у пролећном делу сезоне у тиму Партизана.

Фудбал 15.02.2016 | 21:20
Томићева одбрана – Кљајић, Бандаловски, Богосавац!

Како пишу “Вечерње новости“, једини “преживели“ члан одбране која је у првој полусезони примила 29 голова је некадашњи чувар мреже Рада, који ће остати на голу, иако је већ било виђено да одбраном “црно-белих“ командује новајлија Бојан Шаранов.

На десном боку је Бугарин Иван Бандаловски добио предност у односу на Мирослава Вулићевића иако је на почетку припрема био "виђен" за продају, чак је на ту тему и обавио разговор са спортским директором Ивицом Илиевим. После одрађених припрема у Никозији, Бандаловски је близу продужетка сарадње са црно-белима и свакако у предности у односу на Вулићевића.

Штоперски тандем ће чинити искусни Марко Јовановић и Гогуа, иако је у припремним мечевима прилику чешће добијао Миладин Стевановић, првенствено због лакших повреда тамнопутог дефанзивца.

Право откровење новог шефа струке Партизана Ивана Томића је Мирослав Богосавац, који је добрим партијама "зацементирао" место уз леву аут-линију одбране актуелног шампиона Србије.

Субићу, који је био стандардан у већем делу јесени је остало само да са клупе вреба нову прилику. Кљајић, Бандаловски, Јовановић, Гогуа и Богосавац су на Кипру показали да би "промаја" пред голом Партизана требало да остане траг ружне прошлости.

Дуели са ОФК Београдом 20. фебруара и, пре свега, са вечитим ривалом седам дана касније у Хумској ће у великој мери показати стручном штабу, а и навијачима, да ли је стварно тако.

Коментари / 0

Оставите коментар