Јовановић не иде у Зенит, вратио се у Звезду!

Млади фудбалер Црвене звезде Вукашин Јовановић прикључио се припремама ‘црвено-белих’ на Кипру, пошто није постигнут договор са Зенитом око трансфера.

Фудбал 08.02.2016 | 08:40
Јовановић не иде у Зенит, вратио се у Звезду!

Последњих недеља спекулисало се да ће Јовановић наставити каријеру у Бордоу, али је Звезда одбила две понуде за њега. Потом се као готово решена опција појавио Зенит, међутим, договор још није постигнут, па је Јовановић одлучио да се прикључи саиграчима на припремама и чека расплет до краја прелазног рока у Русији.

“Дошао сам да се прикључим екипи, да тренирам са њима и да не губим време у Београду. Срећан сам што сам се вратио међу своје другове, тамо где највише волим да будем. Надам се да ће ме момци добро дочекати и прихватити. Био сам у контакту са њима, нарочито са Грујом и Доналдом који ми је рекао да се што пре вратим, ваљда сам му недостајао”, нагласио је Јовановић.

Звездин штопер истиче да је радио на одржавању кондиције и док је био у Београду.

“Једва чекам први заједнички тренинг. Можда ћу и у току дана да тренирам иако екипа има слободан дан. Тренирао сам и у Београду у Кошутњаку, није да сам седео и да нисам радио ништа. Нисам испао из форме. Мораћу наредне недеље да радим дупло како бих стигао саиграче, јер тренинзи са екипом су најбитнији”, истакао је Јовановић.

Јовановићу је драго што је неизвесност око евентуалног трансфера прошлост јер ће сада моћи да се концентрише на оно што је његов посао.

“Све ово траје још од Словеније. Десет-петнаест дана је трајала прича око Бордоа, па исто толико дана прича око Зенита. Ту сам највише ја изгубио јер нисам био фокусиран на тренинге. Размишљао сам шта је најбоље за моју каријеру, појављивали су се многи саветници, али на крају сам ја тај који је највише изгубио. Можда је тако требало да буде. Нисам се договорио ни са једним клубом, требало је раније да дођем овде, али се неке ствари нису поклопиле”, објашњава Јовановић.

Коментари / 0

Оставите коментар