Ван Гал: Не вјерујем да је Јунајтед звао Муриња!

Менаџер Манчестер Јунајтеда Луј ван Гал негирао је наговештаје да ‘Црвени ђаволи’ преговарају са Жозеом Мурињом, који би могао да га наследи.

Фудбал 07.02.2016 | 22:40
Ван Гал: Не вјерујем да је Јунајтед звао Муриња!

ББЦ је у суботу пренео да је Јунајтед започео преговоре са представницима португалског стручњака, који је без посла од децембра, када је добио отказ у Челсију.

Сам Мурињо је у недељу истакао да не ужива што не ради и да ће се брзо вратити послу.

Међутим, Ван Гал, којем уговор са Јунајтедом истиче на лето 2017. године, не верује да ће Мурињо бити наредни менаџер Јунајтеда.

“Толико глупости се прича о мени. Не верујем да већ постоје контакти између Жозеа Муриња и Манчестер Јунајтеда јер сам видео шта се све овде дешавало у последња два месеца. Било је тешко за мене, за моју супругу, децу, унучиће и пријатеље да се избори са свим тим. Али, таква је ситуација у фудбалу ових дана. Никада нисам сумњао, али је и даље невероватно да смо после четири пораза заредом почели да побеђујемо. Надам се да је то био стимуланс за навијаче да почну да верују у менаџера”, истакао је Ван Гал.

Јунајтед тренутно држи пето место на табели са 40 бодова, 13 мање од водећег Лестера, који има утакмицу више, а пет од Арсенала који држи последње место које води у Лигу шампиона наредне сезоне.

“Наш циљ је и даље исти, да се квалификујемо у Лигу шампиона и будемо за корак бољи него прошле сезоне, што значи да освојимо треће место. Лестер је направио велику разлику у односу на нас, али је све и даље могуће. У добром смо расположењу, победе нам помажу, а битно је да у априлу будемо на пет бодова или мање од самог врха. Постоји светло на крају сваког тунела, Фил Џонс, Маркос Рохо и Антонио Валенсија се враћају. Успели смо да преживимо и пет бодова нас дели од прва четири места, што није лоше”, нагласио је Ван Гал.

Фудбалери Јунајтеда од 17 часова гостују Челсију на “Стамфорд бриџу”.

Коментари / 0

Оставите коментар