Роналдињо: Нејмар у Реалу?! Подржао бих га!

Легендарни Роналдињо Гаучо сматра да би његов земљак Нејмар да Силва требало да послуша своје срце када је будућност његове каријере у питању.

Фудбал 07.02.2016 | 21:20
Роналдињо: Нејмар у Реалу?! Подржао бих га!

Један од најбољих и најдаровитијих играча свих времена каже и да би подржао Нејмара чак и када би одлучио да из Барселоне пређе у редове највећег ривала Реал Мадрида, ако би бивши играч Сантоса сматрао да је то оно што он жели.

"Нејмар у Мадриду? Ја пре свега желим да он буде срећан, пошто ми је велики пријатељ. Наравно, волео бих да остане у Барселони и настави да пише историју, али ја му нећу давати савете да ли да остане или оде јер би требало да прати своје срце. Не верујем превише у савете, пошто оно што је добро за неку особу није за другу", каже Роналдињо.

Човек који је освојио све у фудбалском свету је затим је упитан да ли је Лионел Меси, играч коме је својевремено био ментор, најбољи у историји.

"Да ли је Меси најбољи у историји? Можда једино после мене (смех). Фудбал данас јесу Меси, Нејмар и Луис Суарес, док је у моје време било више ''алтернатива'. Шалим се, наравно. Играо сам са Самјуелом Етоом, Лудовиком Жилијем, Хенриком Ларсоном... А ако не причам о њима, ко ће?", додао је Дињо.

Коментари / 0

Оставите коментар