Италија грми: Челси му нуди уговор на четири године и 7.500.000 нето!

Алегри је рекао ДА?! Да ли је то Роман Абрамович пронашао тренера?

Фудбал 05.02.2016 | 22:40
Италија грми: Челси му нуди уговор на четири године и 7.500.000 нето!

Челси нема времена за чекање. Једна сезоне је отишла у неповрат, било би превише да се понови већ у наредној. Без шефа се не може, видело се то и током јануарског прелазног рока у коме је Челси био прилично статичан. Екипи је потребна реконструкција. Роман Абрамович мора да реагује. И реаговао је! Ако је за веровати Калчо Меркату Челси је кренуо у фронтални напад на Масимилијана Алегрија!

Наводно, пред тренера Јувентуса стављен је растући уговор на четири године који би му у последњој сезони обезбедио 7.500.000 евра нето. Такође, Алегрију би било дозвољено да у Лондон повуче цео стручни штаб из Торина, све са првим помоћником Марком Ландучијем, па и физиотерпауетом Стефаном Гранијем , да не помињемо сваког поименце.

Алегри је начелно врло заинтересован. Штавише, начелно је прихватио, јер му је потребан нови изазова, а у фудбалу нема много привлачнијих послова од Премијер лиге. Масимилијано у Серији А већ има две титуле - једну са Миланом, другу са Јувентусом - па Калчо Меркато тврди да ће одговор сигурно бити позитиван ако торинска Стара дама и овог пролећа пригрли пехар. Челси је упоран, пре свега зато што је Алегри познат као тренер који уме да се снађе у хаосу и успостави систетм тамо где се он изгубио.

Међутим, има једна "мала" препрека. Пита се и Јуве пошто Алегријев уговор траје до лета 2017, а шампион Италије већ нуди продужетак сарадње јер је врло задовољан и најрадије не би мењао.

Коментари / 0

Оставите коментар