Кокеза тврди: Вучић није довео Терзића у Звезду!

Потпредседник Фудбалског савеза Србије (ФСС) Славиша Кокеза демантовао је да је премијер Александар Вучић довео Звездана Терзића на функцију генералног директора фудбалског клуба Црвена звезда и Миодрага Божовића на место тренера.

Фудбал 05.02.2016 | 20:40
Кокеза тврди: Вучић није довео Терзића у Звезду!

"Пошто причате о периоду кад сам и ја био у клубу, мислим да господин Божовић најбоље зна ко га је довео у Црвену звезду. Као што то одлично зна и господин Терзић. А ко ће какву изјаву и због чега да да у медијима, то не бих коментарисао. Руководство Звезде, које је чинио Управни одбор после оставке председника Драгана Џајића, најбоље зна ко је кога довео. Ако Звездан Терзић каже да је то учинио Вучић, није ли то мешање политике у спорт? Шта на то каже Уефа?", рекао је Кокеза, пренео је лист Ало.

Кокеза је навео да је Терзића у Звезду једногласном одлуком довео Управни одбор на предлог Зорана Башановића, а да је Иван Аџић помогао да тренер Божовић потпише уговор.

"Са њим сам контактирао и он је употребио или злоупотребио своје пријатељство са Божовићем да се договори око његовог доласка у Звезду. Ту је било додатне помоћи Горана Весића и Раја Божовића", рекао је Кокеза.

Он је додао да период боравка у Звезди дели на две фазе, пре и после Драгана Џајића и да иако је отишао из клуба, његова фирма и даље спонзорише црвено-беле.

Кокеза је навео да је премијер његов пријатељ дуже од 15 година, да је члан Српске напредне странке, али да политички није активан и да никада није радио у некој државној институцији нити обављао било какву функцију.

Коментари / 0

Оставите коментар