Синди Крафорд: Не пензионишем се!

Супермодел Синди Крафорд негирала је скорашње спекулације о њеном повлачењу из света моде које су почеле да круже раније овог месеца, откривши да није дала ниједну финалну изјаву, као и да је то била шала која кружи у њеној породици.

Забава 04.02.2016 | 12:12
Синди Крафорд: Не пензионишем се!

У једном интервјуу, Крафордова је наводно сугерисала да ће се, када напуни педесету годину 20. фебруара, повући из света моделинга. Међутим, на свом Инстаграм профилу, открила је како „не говоре сви наслови целу причу“.

„Сваке године говорим својој деци да се пензионишем. Ипак, сваке године се десе прилике које ме стварно обрадују. Иако је истина да једва чекам да фокус померим на сопствени бизнис, пријатеље и породицу – не доносим никакве коначне одлуке“, написала је позната манекенка.

„Последњих 30 година сам обожавала што сам део модне индустрије – и ако ме је све то време нечему научило, то је да никад не треба рећи никад“, додала је Крафордова.

Наиме, Синди је постала једна од првих и најпознатијих супермодела осамдесетих и деведесетих година, радећи за куће „Шанел“, „Кристијан Диор“ и „Валентино“.

Пре 15 година, повукла се из сталног посла, али је тренутно заштитно лице француског бренда „Балман“ за пролеће/лето 2016. године, заједно са моделима ветеранима, Наоми Кембл и Клаудијом Шифер.

РТС

Коментари / 0

Оставите коментар