Sindi Kraford: Ne penzionišem se!

Supermodel Sindi Kraford negirala je skorašnje spekulacije o njenom povlačenju iz sveta mode koje su počele da kruže ranije ovog meseca, otkrivši da nije dala nijednu finalnu izjavu, kao i da je to bila šala koja kruži u njenoj porodici.

Zabava 04.02.2016 | 12:12
Sindi Kraford: Ne penzionišem se!

U jednom intervjuu, Krafordova je navodno sugerisala da će se, kada napuni pedesetu godinu 20. februara, povući iz sveta modelinga. Međutim, na svom Instagram profilu, otkrila je kako „ne govore svi naslovi celu priču“.

„Svake godine govorim svojoj deci da se penzionišem. Ipak, svake godine se dese prilike koje me stvarno obraduju. Iako je istina da jedva čekam da fokus pomerim na sopstveni biznis, prijatelje i porodicu – ne donosim nikakve konačne odluke“, napisala je poznata manekenka.

„Poslednjih 30 godina sam obožavala što sam deo modne industrije – i ako me je sve to vreme nečemu naučilo, to je da nikad ne treba reći nikad“, dodala je Krafordova.

Naime, Sindi je postala jedna od prvih i najpoznatijih supermodela osamdesetih i devedesetih godina, radeći za kuće „Šanel“, „Kristijan Dior“ i „Valentino“.

Pre 15 godina, povukla se iz stalnog posla, ali je trenutno zaštitno lice francuskog brenda „Balman“ za proleće/leto 2016. godine, zajedno sa modelima veteranima, Naomi Kembl i Klaudijom Šifer.

RTS

Komentari / 0

Ostavite komentar