Гоогле има милијарду активних корисника мјесечно

Гоогле је открио да њихов емаил сервис Гмаил сада има милијарду активних корисника на месечном нивоу. Ово нам је октрио директор компаније из Калифорније Сундар Пичаи на конференцији на којој је поднет финансијски извештај.

Информационе технологије 03.02.2016 | 09:30
Гоогле има милијарду активних корисника мјесечно

На компанијиној годишњој И/О девелопер конференцији прошле године у мају, Сундар Пичаи који је тада био потпредседник задужен за производе, открио је да Гмаил има 900 милиона актиних корисника на месечном нивоу.

Ово значи да је емаил сервис добио 100 милиона активних корисника на месечном нивоу у претходних седам месеци. Остали Гоогле-ови сервиси/апликације су већ премашили милијарду активних корисника, а ту спадају Сеарцх, Андроид, Гоогле Плаy, Цхроме, Мапс и YоуТубе. Током догађаја Пичаи је такође открио да Гмаил Смарт Реплy функција се користи код 10 посто свих одговора који се направе кроз сервисе мобилне апликације.

Б 92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

У моје име

04.02.2016 22:52

Неко је отворио г-маил. Да би то затворила морам послати Гуглу моја документа. То цу урадити кад видим ста је писац /обозаватељ, манијак који иде за мном годинама / зелио да казе.

ОДГОВОРИТЕ