Мурињо писао Јунајтеду: Драги Манчестере...!

У Манчестер Јунајтед стигло је писмо на шест страна од бившег менаждера Челсија Жозеа Муриња, преноси 'Тхе Индепендент'.

Фудбал 26.01.2016 | 14:40
Мурињо писао Јунајтеду: Драги Манчестере...!

Како се наводи, Мурињо, који је без посла од када је отпуштен са клупе Челсија у децембру прошле године, у на шест страна објашњава колика му је жеља да седне на клупу тима са Олд Трафорда.

'Специјални' је, наводно, приложио и детаљну анализу тренутне екипе 'Црвених ђавола', као и промене и трансфере које би спровео уколико добије шансу.

Опет, како се додаје, Управа 'Црвених ђавола' није за довођење Португалца јер се 'његов стил вођења екипе, као и контроверзни наступи у јавности нису прикладни за најпопуларнији британски клуб'.

Такође, ту је и чињеница да је Мурињо у прошлости имао неколико катастрофалних процена када је у питању одабир младих играча.

Било како било, и више је очигледно да славом клубу треба промена, пошто Луј ван Гал из недеље у недељу наставља да кида живце навијача, али и челника, Манчестер Јунајтед.

Последња у низу таквих утакмица одиграна је у суботу на Олд Трафорду, када је Чарли Остин донео сва три бода Саутемптону.

Коментари / 0

Оставите коментар