Murinjo pisao Junajtedu: Dragi Mančestere...!

U Mančester Junajted stiglo je pismo na šest strana od bivšeg menaždera Čelsija Žozea Murinja, prenosi 'The Independent'.

Fudbal 26.01.2016 | 14:40
Murinjo pisao Junajtedu: Dragi Mančestere...!

Kako se navodi, Murinjo, koji je bez posla od kada je otpušten sa klupe Čelsija u decembru prošle godine, u na šest strana objašnjava kolika mu je želja da sedne na klupu tima sa Old Traforda.

'Specijalni' je, navodno, priložio i detaljnu analizu trenutne ekipe 'Crvenih đavola', kao i promene i transfere koje bi sproveo ukoliko dobije šansu.

Opet, kako se dodaje, Uprava 'Crvenih đavola' nije za dovođenje Portugalca jer se 'njegov stil vođenja ekipe, kao i kontroverzni nastupi u javnosti nisu prikladni za najpopularniji britanski klub'.

Takođe, tu je i činjenica da je Murinjo u prošlosti imao nekoliko katastrofalnih procena kada je u pitanju odabir mladih igrača.

Bilo kako bilo, i više je očigledno da slavom klubu treba promena, pošto Luj van Gal iz nedelje u nedelju nastavlja da kida živce navijača, ali i čelnika, Mančester Junajted.

Poslednja u nizu takvih utakmica odigrana je u subotu na Old Trafordu, kada je Čarli Ostin doneo sva tri boda Sautemptonu.

Komentari / 0

Ostavite komentar